Vanaf vandaag is alle jeugdkleding beschikbaar voor bestelling bij voetbalshop! Zoals toegelicht tijdens de openingsbijeenkomst, wordt van alle spelers verwacht dat zij vanaf 1 september het volledige kledingpakket hebben aangeschaft inclusief bedrukking van initialen. 

Het verplichte kledingpakket bestaat uit een uittenue, een thuistenue een trainingset, en een presentatiepak.  

Vanwege de naamsverandering van de club van JOGA Fortius naar DTA Fortius, is er ook een nieuw logo ontworpen. De trainingskleding van vorig jaar mag dit jaar nog gebruikt worden. Het presentatiepak, het uit- en thuistenue moeten met het nieuwe logo aangeschaft worden. Vanaf het seizoen 2023-2024 wordt van iedereen verwacht dat zij alleen nog met het nieuwe logo trainen.

Na 1 september mag er alleen nog in officiële DTA-Fortius kleding worden deelgenomen aan de voetbalactiviteiten. 

 

Bedrukking

Op het wedstrijdshirt wordt alleen het rugnummer bedrukt. Op alle andere kledingstukken, met uitzondering van de kousen, dienen de initialen van de speler bedrukt te worden. De positie op de kleding waarop de initialen moeten worden bedrukt zijn bekend bij voetbalshop; er kan dus niet zelf gekozen worden waar de initialen worden geplaatst.

De indeling van de rugnummers zijn te vinden via deze link: Rugnummers 22-23

 

 

Kosten kledingpakket

De totale kosten van het kledingpakket zijn, afhankelijk van de maten, tussen €250 – €290. Deze kosten zijn inclusief bedrukking van alle kledingstukken. Een volledig overzicht van het kledingpakket is te vinden via de link: DTA-Fortius Kledinglijst. Ook is er een overzicht van het volledige kledingpakket op de banner in de kantine.

Voetbalshop

Kleding kan worden besteld in de winkel van voetbalshop. Het is tevens mogelijk om hier de kleding te passen voordat er besteld wordt. Het is niet mogelijk om de kleding online te bestellen.

Voetbalshop is gevestigd op:  Middenweg 261-265 – 1098 AR Amsterdam

Openingstijden

Maandag:  13:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag:09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten