Naam: Abdel Abidallah (1960)
Beroep: Chauffeur
Aantal jaren bij Fortius: +/- 14 jaar. Eerder gevoetbald bij T.O.B. in Noord.
Functie: jeugdtrainer, trainer van de dames, assisteren bij selectie, scheidsrechter, het wassen van de sportkleding van het eerste, materiaalverzorging, kortom manusje-van-alles

Wanneer ben je bij Fortius gekomen?
Ik had in 1996 mijn diploma jeugdtrainer gehaald. Werd jeugdtrainer bij T.O.B. in Noord. We speelden een keer tegen Fortius,
waarbij ook de voorzitter van Fortius, Henk Kost, aanwezig was.
Hij vroeg me of ik niet bij Fortius wilde komen. Dat leek me wel wat en zo kwam ik hier terecht, na eerst nog een gesprek met Wim de Vries te hebben gehad.

Hoe vind je de sfeer?
Het feit, dat ik hier al zolang ben, zegt genoeg. De sfeer is goed al kan het natuurlijk altijd beter. Naast het geven van trainingen, scheidsrechteren enz. voetbal ik zelf nog op vrijdagavond met o.a. Peter Kost en Rob Veenendaal. Ik vind het heel gezellig met die jongens.

Hoe vind je het werk als trainer/scheidsrechter enz.?
Ik vind het allemaal leuk om te doen: het trainen van de dames op maandagavond, het fluiten van de lagere teams, grensrechter zijn, het verzorgen van het materiaal enz. Ik merk dat ik gewaardeerd word. Het is jammer dat ik door mijn wisseldiensten niet altijd aanwezig kan zijn.

Wat vind je het leukste om te doen?
De was! Het geeft een lekker gevoel als de was schoon is en ook als ik de ramen gelapt heb.

Is er een bijzondere gebeurtenis die indruk op je gemaakt heeft of weet je een anekdote?
De dood van Henk Kost en ook van Wiebe Alma heeft diepe indruk op me gemaakt. Ik was erg op die mensen gesteld, vooral op Henk Kost.

Is er iemand bij Fortius, die je erg aanspreekt?
Dat is Peter Kost, de zoon van Henk. Hij heeft respect voor iedereen.