Naam: Hannah Masih (1982)
Beroep: Socio-therapeut
Aantal jaren bij Fortius: 4 jaar
Functie: Voetbalmoeder

Wanneer ben je met Fortius in contact gekomen?
In 2014 toen mijn zoontje Jayden overstapte van Zeeburgia naar Fortius.

Waarom Fortius?
Zijn neef Dihailey speelde al bij Fortius. Dus kende ik de club. Toen mijn zoontje Jayden in Weesp eens een wedstrijd moest spelen en in het tenue van Zeeburgia rondliep werden we aangesproken door Steve die ons vroeg eens bij Fortius te komen kijken.
Door het overlijden van mijn moeder in 2014 werden wij heel erg door de familie gesteund. Ze namen ons op sleepbouw, ik heb dat ontzettend fijn gevonden. Om dichter bij elkaar te zijn leek het mij een goed idee dat mijn zoontje ook bij Fortius ging voetballen. De trainer was toen Rachid of Jerry.

Hoe vind je de sfeer bij Fortius?
Heel warm en gezellig. We hebben als ouders een ontzettend goede band onderling. Omdat ik veel moet werken wordt Jayden hier heel goed opgevangen door o.a. Lily en Ruben. Ik moest Jayden vanwege mijn werk eens alleen naar Fortius laten gaan. Dat vond ik best wel een beetje eng. Maar ik werd door Lily gebeld dat mijn zoontje veilig was aangekomen. Dat heb ik erg op prijs gesteld.
Bij Fortius zijn vriendschappen ontwikkeld, die al jarenlang duren. De kinderen logeren af en toe bij elkaar. Dat contact en die warmte, vooral tussen de ouders, heb ik nooit ergens anders gezien. Men heeft respect voor elkaar, wat je ook bent, van hoog tot laag.

Heb je leuke herinneringen?
Op de zaterdagmiddag na de wedstrijd blijven we vaak heel lang hangen, de kinderen spelen buiten en wij vermaken ons in de kantine. Ik ga ook altijd mee naar de uitwedstrijden. Het vervoer is prima geregeld, ik heb geen auto, maar we kunnen meestal met iemand meerijden. Soms kom ik met de trein vanuit het centrum, waar ik woon, naar het station Science Park. Nee, het vervoer is geen enkel probleem.