Naam: Jeffrey Visbeek (1992)
Beroep: Mobiele fietsenmaker
Aantal jaren bij Fortius: 3 jaar
Functie: Aanvoerder en spits bij het G-Team

Hoe ben je in contact gekomen met Fortius?
Ik speelde eerst bij Voorland. Ik heb daar 10 jaar gevoetbald in een regulier team, maar toen Voorland werd opgeheven ben ik naar Fortius gegaan omdat mijn broer Robin daar al speelde. Inmiddels speelt een andere broer, Donny, hier nu ook.

Hoe vind je de sfeer?
Ik vind de sfeer beter dan bij Voorland. Na de wedstrijd ging iedereen daar meteen weg. Hier blijven we na de training en de wedstrijd lekker hangen voor de 3e helft. De sfeer is heel goed.

Hoe vind je het voetballen?
Ik vind het een leuke hobby. Ik ben spits en ben topscorer bij Fortius maar bij Voorland speelde ik op een andere positie omdat ze daar betere spitsen hadden dan ik. Ik moest bij Fortius wennen aan het feit, dat er minder fel gespeeld wordt dan bij het reguliere team van Voorland maar wel veel sportiever.

Heb je leuke herinneringen?
In het vorige seizoen zijn we én kampioen én bekerwinnaar geworden. In de bekerfinale tegen Only Friends, de wedstrijd werd gespeeld in Koedijk, maakte ik het enige en winnende doelpunt. We wonnen de beker maar waren eigenlijk niet zo blij omdat we normaal gesproken altijd met veel meer cijfers winnen. Met 10-0 of zo. Het kwam waarschijnlijk door de zenuwen dat er zo weinig gescoord werd. De finale was heel leuk georganiseerd met een erehaag bij de ingang.
Toen we opkwamen klonk de tune van de Champions League. En we moesten ons officieel als team opstellen op het veld.
Na afloop hebben we lekker gegeten in de kantine van Koedijk.

Heb je nog wensen voor de toekomst?
Dat er wat leuke spelers bijkomen en we weer een goed team kunnen opbouwen. Maandag komen er 4 nieuwe spelers meetrainen. Het is jammer dat er steeds een paar weggaan. Het is moeilijk nieuwe spelers te vinden. Ze wonen vaak verder weg. Ik hoop ook dat we weer de beker zullen winnen.
Dit jaar, 19 mei 2018 staan wij weer in de finale.