Naam: Kick (Christiaan) Pullen (1958)
Beroep: Assurantiemakelaar
Aantal jaren bij Fortius: Vanaf de fusie tussen D.J.K. en Madjoe in 1993.
Daarvoor vanaf 1975 lid van Madjoe.
Functie: Voorzitter a.s.v. Fortius
Ook jarenlang secretaris geweest.

Hoe ben je in contact gekomen met Fortius?
Bij Madjoe ben ik begonnen als zaalvoetballer, leerde daar Henk Kost kennen die mij overhaalde om op het veld te gaan voetballen. Ik heb jarenlang in de selectie gespeeld, altijd als rechtsback of laatste man. Henk haalde me ook over om bestuurslid te worden. Als secretaris heb ik mee beslist om te fuseren met D.J.K. in 1993. Na de fusie werd ik ook bij Fortius secretaris. En na het veel te vroege overlijden van Henk Kost werd ik na enige maanden voorzitter.

Hoe vind je de sfeer?
Ik vind de sfeer prima, al kan het altijd beter. Ik ben blij dat er weer een jeugdopleiding is, nadat we jarenlang amper jeugd hadden. Dat er af en toe scouts van profclubs bij jeugdwedstrijden langs de kant staan is een goed teken. De club komt hierdoor in beeld en trekt nieuwe leden aan. Wel jammer dat we zo weinig vrijwilligers hebben. Misschien moeten we ouders gaan verplichten om enkele uren per week vrijwilligerswerk te gaan wanneer ze hun kind komen opgeven.

Hoe vind je het om voorzitter te zijn?
Als voorzitter heb ik de taak de vereniging zo goed mogelijk te laten floreren door het scheppen van faciliteiten. Je moet compromissen kunnen sluiten, maar je kunt het nooit iedereen naar de zin maken. Als voorzitter ben je wel een beetje de ‘pispaal’ van de vereniging. Er wordt vaak tegen je aan ‘ gezeurd’. Ik maak me ook wel zorgen over het financiële gedeelte van de club. Want daar draait een club toch op.

Heb je leuke herinneringen?
Uiteraard het jaarlijkse uitje met de ‘oude garde’ naar de carnaval. En het z.g. ‘kannenfeest’. Dat vierden we jaarlijks nadat we een jaar of 6 geleden de ‘pitchers’ hadden ingevoerd in de kantine. Geweldig vind ik ook dat we een aantal jaren geleden het clubgebouw konden laten verbouwen. Er is toen o.a. een nieuwe c.v.-installatie aangelegd, is in de kantine een vloer van marmoleum neergelegd, zijn er dubbelwandige ramen in nieuwe kozijnen geplaatst, de kleedkamers 5, 6, 7 en 8 samengevoegd tot 2 kleedkamers en is de gang opnieuw betegeld, terwijl ook het jeugdhonk is opgeknapt.

Heb je nog wensen voor de toekomst?
Aparte commissies die bestuurlijke taken kunnen overnemen, voor zowel de zaterdag, de zondag als de jeugd.