Naam: Rachid Karimi (1969)
Beroep: Electromonteur
Aantal jaren bij Fortius: 11 jaar
Functie: Wedstrijdsecretaris Jeugd en voetbalvader

Wanneer ben je bij Fortius gekomen?
In 2007

Hoe ben je in contact gekomen met Fortius?
Door te zoeken naar voetbalclubs in de buurt. Ik woon in de Transvaalbuurt dus zocht ik een club dichtbij. Ik had ook van kennissen over de club gehoord en dat leek me wel wat. Zo kwam ik bij Fortius terecht.

Hoe vind je de sfeer?
Prima. Ik heb leuke contacten en kan met iedereen goed opschieten.

Hoe vind je het om trainer te zijn?
Leuk. Ik ontvang de clubs die hier komen spelen. Ik geef de teams de sleutel van de kleedkamer en wijs ze de weg. Ik vertel op welk veld ze moeten spelen enz.
Ik was eerst ook leider van het team 13-2 waar mijn zoon Mouaad in speelt, maar daar heb ik nu geen tijd meer voor. Ik heb ook nog een zoon die bij 14-1 speelt, Akram. Hij zit op het Cornelius Haga Lyceum.
Zelf heb ik nooit gevoetbald, maar ik vind het wel een geweldige sport.

Heb je leuke herinneringen?
Niet speciaal. Maar het Kerstdiner en het Sinterklaasfeest vind ik leuk.
En het zomerfeest als afsluiting van het seizoen waarbij ik altijd betrokken was bij de organisatie, al heb ik daar vorig jaar niet aan meegedaan. Ik was toen op vakantie.

Met wie heb je veel contact bij Fortius?
Met iedereen eigenlijk. Ik maak met iedereen een praatje.