3 november 2018 – Uitslag 0-0

Foto: Jo Haen – van Langen

Wat waren de spelertjes en uiteraard ook trainer Jordinho teleurgesteld. Ze lieten de koppies hangen na de wedstrijd. Niet gewonnen tegen De Meern JO13-1, dat voor deze wedstrijd nog maar 3 punten had. Dat wordt een makkelijke overwinning, moeten jullie gedacht hebben.

Maar helaas. De Meern bood behoorlijk tegenstand en voorkwam regelmatig dat er door Fortius gescoord werd. De tegenstander speelde heel erg compact en afwachtend. Aan strijdlust ontbrak het jullie niet. Het spel ging over en weer met kansen aan beide kanten, maar helaas. Een van de moeders aan de zijlijn merkte op dat het ‘geen team’ was. Ja, dat kan af en toe gebeuren. Bij topclubs zoals Ajax gebeurt dit soort dingen ook wel eens, moeten jullie maar denken. Bij de rust was het nog steeds 0-0 en dat was ook de eindstand.

Foto: Jo Haen – van Langen

Toch een punt, al voelde het als verlies. Zo heb ik het zelf tenminste ervaren. Maar er komen nog kansen genoeg. Ondanks dat jullie niet gewonnen hebben was het toch een leuke pot. Ik wens jullie veel succes volgende week bij de uitwedstrijd tegen SML JO13-1.

Foto: Jo Haen – van Langen

 

Foto: Jo Haen – van Langen

Foto: Jo Haen – van Langen