Door Jo Haen – van Langen

24 november 2018

Het was koud, waterkoud. De spelertjes van zowel Fortius JO11-2 als Bloemendaal JO11-2 waren zich al vroeg aan het warmlopen op het derde veld.

Na het maken van een teamfoto en de jongens succes gewenst te hebben begon de wedstrijd. De tegenstander was helaas veel te sterk, maar ik heb toch een leuke wedstrijd gezien. Aan de inzet heeft het niet gelegen, maar ik begreep dat het team JO11-2 een heel nieuw team is, waarvan er 5 jongens zelfs nog nooit eerder hebben gevoetbald. Vorig jaar was JO11-2 gepromoveerd, maar nu met al die nieuwe spelers is het een zware klus.

Foto: Jo Haen – van Langen

Foto: Jo Haen – van Langen

Desondanks heb ik toch heel veel leuke acties gezien, en gezien de grote inzet van de spelertjes heb ik er vertrouwen in dat het best wel goed gaat komen. Het team is nog in de opbouw. Het seizoen is nog lang, dus er komen best nog wel kansen.
Jongens, jullie hebben verloren, dat is niet leuk, al hoort dat ook bij het voetballen, maar als je goed blijft trainen en je blijft inzetten dan komt het goed. Ik heb genoten van jullie leuke, sportieve spel en inzet. Hou plezier in het spelletje en ga zo door.

Foto: Jo Haen – van Langen

Foto: Jo Haen – van Langen

 

Jo Haen