Om half 10 werd er afgetrapt op veld 2 met Yusuf als scheidsrechter, die trouwens uitstekend floot!. Het was koud maar de zon  scheen al stond-ie laag, waardoor het zicht bemoeilijkt werd. De toeschouwers hadden daar meer last van dan de spelers leek het wel, want Fortius scoorde al heel snel de 1-0. Mooi ingetrapt door Moroan. Dat was een lekker begin.

Foto: Jo Haen – van Langen

De spelers van Buitenveldert deden hun best maar al gauw bleek dat Fortius te sterk was voor Buitenveldert. De tegenstanders kregen wel kansen maar de keeper van Fortius stond zijn mannetje! Het duurde niet lang of Kevin, de nummer 6, scoorde het 2e doelpunt voor Fortius.

De aanmoedigingen van de Buitenveldert supporters mochten niet baten. Misschien raakten de spelers daarvan wel in verwarring want helaas voor hun scoorde Buitenveldert zelfs het 3e doelpunt voor Fortius: een schot in eigen doel! Altijd sneu voor de maker, maar Fortius was er blij mee natuurlijk. Ik vroeg nog hoe hij heette, maar de Buitenveldert supporters hielden wijselijk hun mond.

Uiteindelijk benutten ze nog wel een strafschop, onnodig vond ik zelf. Fortius stond toch al met 3-0 voor, maar het kan gebeuren. Gelukkig maakte Reda het nog goed, door de 4-1 te scoren.

Gefeliciteerd jongens met deze overwinning. Ik heb een leuke en sportieve wedstrijd gezien. Ga zo door!

Foto: Jo Haen – van Langen

Foto: Jo Haen – van Langen

Foto: Jo Haen – van Langen

Foto: Jo Haen – van Langen

Jo Haen