Tekst en fotografie: Jo Haen – van Langen

Wanneer ben je bij Fortius gekomen?
In 2014

Hoe ben je in contact gekomen met Fortius?
Via mijn vader Ali Seyah, die ruim 10 jaar bij Fortius als materiaalman/terreinmeester werkzaam is geweest. Toen hij stopte heb ik zijn functie overgenomen.

Hoe vind je de sfeer bij Fortius?
Ik vind de sfeer goed, prima. Ik heb hier nieuwe, leuke contacten gekregen met andere mensen.

Hoe vind je het om materiaalman/terreinmeester te zijn?
Geen probleem. Mijn werk bestaat uit lijnen trekken, het schoonmaken van de kleedkamers en toiletten, in de rust van de wedstrijden zorgen voor limonade en/of thee en ballen uit de sloot vissen. Hoe ik het lijnen trekken geleerd heb? Gewoon door het te doen. Dan leer je het vanzelf. Ik heb ook een E.H.B.O.-diploma. Ik vind het allemaal leuk om te doen.

Met wie heb je het meeste contact?
Met Abdul Abidallah (Appie) en Wim van Hulzen. Ook met de kantinemensen, maar eigenlijk heb ik met iedereen contact.

Heb je zelf ook gevoetbald?
Ik was 6 jaar toen ik al ging voetballen bij de Spartaan in Amsterdam West. En ik heb dat in totaal 25 jaar gedaan. Ik heb na de Spartaan nog bij verschillende clubs gespeeld. Ik ben bij Fortius ook af en toe grensrechter of scheidsrechter, als reserve.