Foto: Jo Haen – van Langen

Het werd een teleurstellende wedstrijd afgelopen zaterdag, 16 februari 2019,  tegen de JO13-1 van Roda ’46. Dat team staat in de onderste gelederen en dan denk je wel even te winnen. Maar niets was minder waar. Ze gaven flink tegengas, terwijl ‘we’ niet onze beste dag hadden.
Fortius kwam op voorsprong met  2-0 maar gaf dat helaas uit handen. De eindstand werd uiteindelijk 3-3, maar het  voelde als verlies en dat was het ook wel een beetje. De jongens van Fortius hadden niet goed gespeeld. Verschillende spelers verlieten huilend het veld, zo groot was de teleurstelling. Ze hadden iets goed te maken en dat deden ze dan ook.

Gisteravond was er een oefenwedstrijd gepland tegen de JO13-1 van AFC. Dat speelt in de 1e divisie, dus hoger dan Fortius, dat in de 2e divisie speelt.

Foto: Jo Haen – van Langen

Foto: Jo Haen – van Langen

En misschien dachten de spelers van AFC nu wel, dat ze makkelijk zouden gaan winnen, maar niets was minder waar. Fortius speelde bij vlagen de sterren van de hemel, het was ontzettend leuk om naar te kijken. Kansen over en weer, maar ‘we’, Fortius dus, won met 3-2. Een goeie revanche, jongens. En nu op dezelfde manier er a.s. zaterdag tegenaan.

P.S.
De foto’s zijn van afgelopen zaterdag van de wedstrijd tegen Roda.