Dream Team Academy is officieel partner van Ajax en werkt samen met o.a. AZ, FC Utrecht, FC Volendam, Sparta, GO Ahead Eagles en Almere City.

De Academy werkt volgens de Orson Naarendorp Filosofie (ONF) en met die filosofie maken wij spelers aantoonbaar beter. Er zijn al meer dan 200 DTA-spelers uitgenodigd voor stages en meer dan 80 spelers hebben inmiddels de stap naar een BVO gemaakt.

Na wederom een succesvol seizoen zullen een aantal toptalenten onze opleiding verlaten en de stap maken naar een BVO. Dat biedt mogelijkheden voor nieuwe talenten om in te stromen. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten die op divisieniveau kunnen spelen.

Denk je dat je goed genoeg bent om in te stromen in de jeugdopleiding van DTA Fortius – Dream Team Academy, meld je dan snel via de link hieronder aan voor de Talentendagen op 17 maart 2024. Als je het goed hebt gedaan, nodigen wij je uit voor een vervolg op 24 maart! Let op!! Aanmelden kan tot 22 maart 12:00 uur.

De talentendag voor de keepers zal zijn op 7 april 2024. Let op!! Aanmelden kan tot 5 april 12:00 uur.

!!BELANGRIJK!!
Wij adviseren u eerst een kijkje te nemen op de website voor verdere informatie over de werkwijze en contributie van DTA Fortius via https://dtafortius.nl/informatiejeugd/